LAMARTY in the decor "Ash" in the project "Dachny otvet" on the NTV channel. Warm Scandinavia with a kitchen outside the window.

The alteration took place on a large scale, since several premises were involved in the repair at once.

The reorganization of the ground floor has increased the area of ​​the room to 30 square metersIn the darker part of the room there is a sofa area with a library and a TV, and in the lighter and sunnier part there is a dining room with comfortable chairs and a chest of drawers for crockery and cutlery.

The entire niche in the sofa area of ​​the room was occupied by a built-in rackIt was made according to the sketches of the author of the project Olga Kondratova from laminated chipboard Lamarty in Ash decorprint under a light natural wood very harmoniously fit into the concept of the interior

In the living area behind the main one there is an impressive sofa upholstered in mattingFor individualists, there is also a chair with steel legs.Finishing this part of the room is a coffee table in the same finish as the shelving unit.
In general, the space has become brighter and more spacious.In case of frost, a small stove is provided in the room - the visual center of the room and the real heart of the renovated space

Description and video broadcast of this interior can be found on the official website of the TV show Country Answer

Broadcast from 01/31/2022
Project author - KONDRATOVA OLGA